Ang situationen med far

I må undskylde at der ikke er kommet nogle blogpost på det sidste, men har haft brug for og samle tankerne pga et opkald som jeg har haft fået nogle dage siden fra far (nok lidt over en uge siden måske lidt mere).

Han ringede en dag til mig, da han mente at der var noget vigtigt sygdoms mæssigt ang ham som jeg havde krav på og få af vide, selvom han sagde at han egentlig ikke ville kontakte mig igen ( Mine bange anelser om det okay svar den gang var vist rigtig. ).

Han sagde også at den eneste årsag til at han valgte og ringe var fordi at han havde prøvet og få min søster til og informere mig om det, men efter hvad han sagde så havde hun sagt at hun ikke vidste om hun ville informere mig.

Det skal også lige siges at han også sagde at jeg egentlig ikke måtte nævne at han havde ringet og informeret mig.

Her for nogle dage siden skrev min søster så til mig ang noget, og med den information jeg havde fået fra far af så valgte jeg så og ringe hende op og konfrontrere hende.

Jeg fik så afvide af hende at hun havde flere gange spurgt min far af om hun skulle sige det videre til mig, men at det var ham der ikke var sikker.

Det jeg så har fundet ud af den vej rundt er at den IDIOT ( undskyld sproget ) til biologisk far jeg har, direkte prøver på og ødelægge mit forhold til min søster, ved direkte og prøve og vende mig mod hende ved og direkte give mig falske/forkerte informationer.

En ting er at han ikke kan acceptere mig men han skal fandme ikke prøve og gøre sådan at mit forhold til andre bliver ødelagt, bare  fordi at jeg er forkert i hans øjne.

Jeg har det direkte sådan nu, at selvom jeg havde sagt at jeg nok skulle være der hvis han valgte og acceptere mig, så er der lukket der.
Jeg gider direkte ikke have noget med personer og gøre som på den måde prøver og gøre livet så surt for mig som overhovedet muligt.

Tror bare det er et held at han ikke sådan snakker med mors side af familien, da ellers havde han nok også prøvet og ødelægge ting der.

 

Undskyld min meget negative post, men jeg havde virkelig brug for og komme ud med det

Dette indlæg blev udgivet i følelser, familie, tanker og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *