Kan det snart gå værre

Synes bare alt går imod mig lige pt.

Her til aften der snakkede jeg lige med en fra familien, og fik faktisk af vide at årsagen til at personen havde sat en regl op med at jeg skal være en dreng i tøj og det hele når jeg er med på personens arbejde, at det var fordi at personen ikke havde det godt med hvordan jeg er som person, og så helt også at når jeg var sammen med personen at jeg så også var en dreng.
Og her gik jeg og troede at det var for kundernes skyld som der skal leveres vare til.

Overvejer meget kraftigt nu her når nogen i familien heller ikke kan acceptere hvordan jeg er og problemer på nettet grundet min egen opførsel den anden dag, og lukke alt ned på nettet.

Her tidligere idag har jeg hvertfald sendt en mail til udbyderen af serveren hvor denne blog ligger på, hvor jeg har sagt at hvis de ikke hører andet fra mig inden d. 27 August så skal de tage det som om serveren er under opsigelse (mener nemlig at den er tegnet til opsigelse d. 5 i måneden).

Overvejer også meget kraftigt og lukke mig helt inde i min lille osteklokke igen for så kan ingen da have det dårligt med mig, og så kan jeg ikke skade nogle, og så vil alle andre end mig selv da have det fint, og er det ikke bedre og ofre en istedet for at måske 4 ikke har det fint?

Dette indlæg blev udgivet i følelser, familie, privat. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *