Udfaldet fra mødet med kommunen

Her tidligere idag var jeg til møde med kommunen, angående om jeg stadig skal have besøg af Støttecentret, og jeg må sige at jeg er faktisk meget glad for udfaldet på en måde, selvom det også bliver mærkeligt.
Udfaldet er blevet at vi nu skærer det ned til at jeg kun får et besøg af dem hver måned i forhold til 2 gange om ugen som det har været i næsten et år.
Jeg ved godt at min plan egentlig var at besøgene helt skulle stoppe, men det er nok den bedste måde afviklingen kan foregå.

Ydermere er jeg også glad for at de 2 kontaktpersoner der var tilknyttet til mig (Det er kun 1 nu) også siger at det er realistisk at jeg ville kunne klare mig sådan set overordenet uden støtten, og det er derfor at denne fase nu er sat i gang med besøg 1 gang i måneden for og slutte det ordenligt af.
Dog hvis det går galt grundet et eller andet så kan jeg sagtens kontakte kontaktpersonen i det normale tidsrum.

Det skal lige siges at siden jeg stoppede på efterskolen efter 10 klasse (omkring 8 år siden) har jeg faktisk altid haft brug for hjælp fra det offentlige til mange ting i forbindelse med socialisering, ADL læring (tror jeg nok det hedder) ja generelt til og få en hverdag til og kunne fungere og struktureret.

Og kort kan jeg sige at efter at jeg er flyttet ud for mig selv d. 1 maj 2009 efter et ophold på et socialpædagogisk opholdssted som så er antallet af besøgstimerne reduceret fra ca 19 timer om ugen til 3 timer om ugen.

Dette indlæg blev udgivet i det offentlige, sygdommen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *