SÃ¥ laver Kolding Kommune fejl igen igen

Ved snart ikke hvad Kolding kommune har gang i.
Her i sidste måned fik jeg dem til og gå med til at de hjalp mig ud af nogen økonomiske problemer da jeg var kommet bagud med husleje og el og nogle andre ting pga noget psykisk.

Vi fik så lavet en afdragsordning og så skulle de nok betale regningerne (husleje og el) både dem jeg var kommet bagefter med fremad rettet. Det skal lige siges at den gang blev der allerede problemer da jeg lige pludselig fandt ud af at de ikke havde betalt min husleje som aftalt. Jeg fandt ud af det på den mest skræmmende måde for mig pt. at der kom et brev fra min udlejer hvor der kort fortalt stod at hvis pengene ikke var indbetalt inden en bestemt dato så ville de opsige lejemålet, hvilket så ville gøre at jeg ikke havde noget sted og bo.
Nu er den så gal igen med kommunen, pga her da jeg lige var nede og tjekke min postkasse pga at jeg ikke kan sove fandt jeg så et brev fra mit elselskab.

Som i kan se på billedet så har de åbenbart ikke gidet og betale en regning igen som ellers var aftalen.
Havde egentlig overvejet at de bare skulle fortsætte med og betale de 2 regninger efter at afdraget er færdig betalt, men det tør jeg ikke alligevel da det giver mig da bare ekstra udgifter, da de nu har sørget for at næste gang er min elregning f.eks 100 kr dyere pga rykkeren

Dette indlæg blev udgivet i privat. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *