Føler næsten Kolding Kommune prøve og køre mig psykisk ned

Her i sidste måned var jeg nede på kommunen for og desværre bede om hjælp til og komme på fode igen, da pga psykisk og nogle personlige ting var jeg kommet for meget bagefter med både husleje og el og andre ting.

Efter en snak med dem laver vi en aftale om at de tager sig af regningerne og så får jeg lavet en afdrags ordning med dem, hvor de selv tager en portion af min indkomst til og dække afdrags ordningen.

Sidst i sidste måned får jeg så en skrivelse fra den bolig forening jeg bor i at de stadig ikke har modtaget huslejen, og hvis den ikke er indbetalt inden 7 dage tager de det som opsigelse af lejemålet.
Ydermere kom mine penge heller ikke den dag de skulle komme, der måtte jeg ekstra ringe til dem og rykke for dem da jeg også har andre regninger der skal betales.

Endelig kom pengene til mig, og heldigvis kun 2 dage for sent, men nu har jeg så fået en skrivelse i postkassen fra afdrags afdelingen i kolding kommune med et girokort på 2.715 kr selvom at de har trukket de penge til afdraget der var aftalt.

Ved ikke helt om kommunen bare er ude på og køre deres medborgere/klienter helt ned psykisk da det er de da rigtig godt på vej til.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *