1 svar

 1. Hanne Vig Berg
  august 17, 2011

  Hej Casper

  Nu har vi jo været i dialog via vores Support, og som vi også skrev til dig dér, er vi ikke helt enige i din udlægning af sagen.

  Det, du har “købt” via os er en kreditindbetaling, det vil sige, at pengene indsættes omgående på din Trendsaleskonto, men at de først trækkes om X dage fra din konto.
  Desværre har du valgt at anvende et betalingskort, der ikke kan overtrækkes. Det betyder, at bankerne har designet det således, at alle transaktioner – uanset om de først skal trækkes senere – vil blive reserveret på dit kort, således at de er sikre på, at der er dækning på kortet. Vi har således endnu ikke trukket pengene fra din konto, men beløbet står reserveret til senere hævning. Dette vil din bank kunne bekræfte.

  Normalt kommer der en advarselsboks op, når man prøver at indsætte med kredit på et VisaElektron-kort. Da du i stedet anvender vores nye funktion “gem kort”, kommer samme advarselsboks ikke frem, hvilket naturligvis er en fejl i vores systemer. Fejlen består ikke i, at pengene bliver trukket med det samme, du har stadig opnået kreditperioden – men at dette ikke er varslet godt nok. Og da du gør min kollega opmærksom herpå, sætter hun straks en tekniker på sagen, og lover at vende tilbage. Alligevel føler du det igen nødvendigt at henvise til Forbrugerrådet, trods at du på det tidspunkt allerede har fået en besked om, at vi straks vil undersøge sagen og vende tilbage. Kort tid efter er pengene for kreditperioden tilbageført til din Trendsaleskonto, og du kan frit hæve pengene ud.

  Når jeg svarer dig qua min stilling hos Trendsales, så er det ikke fordi du henviser til Forbrugerrådet. Vi hilser enhver henvendelse fra dem velkommen, og ser frem til en god og saglig dialog med dem. For du har modtaget den ydelse, du har betalt for: Pengene vil først blive trukket fra din bankkonto om 30 dage, og det er dermed ikke en sag, Forbrugerrådet vil kunne hjælpe dig med. For at din bank ikke fyldestgørende har vejledt dig i, hvordan et VisaElektron-kort fungerer, er naturligvis beklageligt, men måske ikke helt fair at klandre os for? En henvendelse til din bank vil kunne bekræfte, at pengene er reserveret, og ikke trukket. Det vil de nemlig først blive om 30 dage, præcis som du har bedt os om og betalt os for. Alligevel har vi valgt at tilbageføre gebyret til din Trendsaleskonto, da vi helt klart anerkender, at vi ikke har givet dig en tilstrækkelig advarsel herom, ligesom vi har tildelt dig både VIP og klip i kompensation.

  At vi ikke blot annullerer din indsætning, men i stedet anbefaler dig at hæve pengene ud, skyldes, at det faktisk går hurtigere at hæve pengene. Skal vi annullere din indsætning vil det gå via PBS/Nets, hvilket vil betyde, at du vil have pengene om 3 til 4 bankdage. Hæver du i stedet pengene ud, vil du kunne have dem på din konto indenfor 1 til 2 bankdage.

  Igen, vi beklager mange gange, at du ikke har været tilfreds med vores sagsbehandling, ligesom vi som sagt erkender, at der har været en mindre fejl ved den nye funktion, der har gjort, at du ikke er blevet varslet godt nok om konsekvenserne med at anvende VisaElektron. Denne fejl er nu rettet, således at det fremover slet ikke vil være muligt at indsætte med kredit med et VisaElektron-kort, uanset om man har gemt kort i forvejen eller ej.

  Med venlig hilsen

  Hanne Vig Berg
  Juridisk konsulent
  Trendsales Support

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen
mobil desktop