De sidste par dage

Så er jeg tilbage igen på bloggen efter et par stressende dage og følelses mæssige rutsjeture.

Der skal deesværre ikke ret meget til at jeg pt bliver meget ked af det grundet at jeg måske kommer til og tænke på familie situationen for tiden.

Ellers har jeg brugt en del tid på og komme ud af aftalen med one.com og fået min server udbyder i tale pga fejl der, og prøvet på og gøre mig klar på den weekend der kommer hvor jeg skal være nattevagt på en skole i Fredericia pga et sports stævne.

 

Dagen idag den kommer bare til og gå med og slappe af og ikke så meget andet da jeg desværre pt kun har internet via min telefon, da der er en der skal have hentet noget fra mig via internettet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to De sidste par dage

  1. Sofie skriver:

    Jeg er helt ny her på din hjemmeside, men jeg har lige læst lidt tilbage, og jeg vil bare sige, at jeg er rigtig ked af at høre, at din far ikke kan acceptere den du er. Det må være noget af det frygteligste, men husk altid på, at det ikke er dig, der er noget galt med. Det er så vigtigt at vi er os selv, og du skal aldrig nogensinde undskylde for at være dig selv. Livet er for kort til at lade som om, ikke? Jeg synes at det var en rigtig flot besked du sendte til ham, og jeg håber at han ser lyset snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *