weekenden der er gået

Jeg håber i har haft en god weekend allesammen.

Min weekend er i store træk gået med og være natte/brand vagt, da jeg har i flere år været frivillig i forbindelse med Madsby Cup.

Desværre synes jeg ikke at det var så godt arrageret i år på nogle punkter, men det kan de jo også kun gøre bedre hvis de får det af vide, da hvis de ikke ved at noget ikke var så godt, så kan de ikke gøre det bedre.

Alt i alt blev det til ca 23 – 24 timers vagt her i weekenden.

Det skal lige siges at natten til fredag kunne jeg heller ikke ordenlig sove, så derfor er næsten alt den tid jeg har været hjemme gået med og sove.

Jeg har så her iløbet af weekenden fået et spørgsmål af andre der går på hvorfor jeg stiller hele min weekend til rådighed.

Og årsagen er:

Når jeg er med til og hjælpe sådanne steder som her i weekenden så er jeg med til og gøre at børnene får en godt oplevelse, og så måske vil fortsætte med den sport (om bare på hobby plan), ydermere når de måske så snakker til andre om oplevelserne så kan det være at det så også ender med at de også gerne vil på en eller anden måde bruge noget af deres fritid på sporten eller bare på en anden måde socialiserer sig, og det er både godt for børnene og for samfundet generelt da det er med til og give dem en meget positiv opvækst på mange måder.

 

Tror snart jeg vil smide lidt serie på for og slappe af.

I må have en god aften allesammen

Share
Dette indlæg blev udgivet i weekend og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *